sâmbătă, 10 septembrie 2011

Gunoaie ale societatii.

   Te impiedici de eie la orice colt,te fac sa te simti vinovat si inconfortabil,cateodata zgarcit si ,,pacatos’’.E vorba de toti boschetarii care cersesc.Pur si simplu ii urasc.Defapt poate castiga intr-o zi  din cersit mai multi bani decat castiga mama mea lucrand cinstit si  din greu.
Si iti implora mila,si fac ochii aia de copii inocenti si…cum sa nu-i dai macar un leu??? Cum???
Ei sunt ca niste vampiri psihologici,morali-sunt gunoaie ale societatii.
     Nu am nimic cu ajutorul oferit oamenilor saraci care intr-adevar au nevoie de banii aia dar acesti oameni nu-si permit sa stea la colt de strada cersind.
    Am vazut orbi care mesteresc,am vazut invalizi fara maini care picteaza iar astia sunt simplele GUNOAIE ALE SOCIETATII! Nu-mi pot permite sa le ofer respect iar cand ii vad pur si simplu le intorc spatele.Asta e societatea in care traim,plina de oameni care prefera sa ascunda identitatea si sa ponegreasca stari sufletesti doar din cauza lenii!

Supremi????

   In ultimul timp dau din ce in ce mai des peste articole pareri si bancuri despre homosexualitate.
   Parerea mea e ca fiecare  este liber sa faca orice atat timp cat actiunile sale reprezinta un beneficiu sau placere personala si nu ii pun in pericol integritatea fizica , starea de libertate , il aduc intr-o situatie sau stare neplacuta sau inconfortabila , sunt un atac la intelectualism sau umanitate.
Iar intr-o societate ,,democrata’’ asa cum obisnuim sa ne descriem nu ar trebui sa apara atatea prejudecati.Problema suprema e ca omul e mult mai interesat de ceea ce fac vecinii decat ceea ce face el.
  Ce  pot avea eu cu blondele, care se presupune a fi intruchiparea prostiei desi nu toate blondele sunt proaste si nu putem spune  ca absolut toate brunetele sunt genii,ce pot avea impotriva unui homosexual daca el asta vrea.
Sunt multe exemple de descriminare pe baza nejustificata a unor stereotipuri. Si doar noi suntem cei care pot inceta a compune bancuri ci a gandi liber.,, A vrea sa fii liber inseamna a vrea sa fii tu insuti’’-iar noi doar presupunem o eventuala libertate!
 Defapt e lasitatea suprema.