duminică, 19 iunie 2011

Have No words...

Ceva timp in urma din senin am facut niste poze intr-un parc din Chisinau.Stiu...nu e deloc profesional dar totusi Enjoy...E doar de placere)) Si toletez critica..
     Have a funny day(^,^)
Parc: Dendrariu
Locatie:Buiucani,Chisinau.Moldova
Data: 29 aprilie 2011










,,De la natura ne vine tot ce este perfect.''(Pindar)

The Secret

Ei bine…am vazut zilele acestea un film (exista si carte)de care cred ca au auzit majoritate sau cel putin sper sa auda de acum inainte.Filmul se numeste THE SECRET si sustine ideea existentei legii atractiei.
 In ce consta aceasta..?!?
Legea atractiei spune ca aducem in viata noastra lucrurile, evenimentele si oamenii care ne preocupa, la care ne gandim. Si ca este suficient sa ne dorim intens si cu sinceritate ceva ca acel “ceva” sa ni se intample.
Prima intrebare care mi-a venit in minte era,,Atunci de ce nu toate dorintele noastre se inplinesc??’’ Se pare ca exista citiva factori:
 - Trebuie sa stim ce si cum sa ne dorim .
   - Acea dorinta sa faca parte din planurile noastre de viitor.
 - Dorinta trebuie insotita de credinta ca se va intimpla
  - Dorintele trebuie sa fie ancorate intr-un sentiment pozitiv care ar atrage energia si nu o respinde.
            O dorinta nu se poate realiza daca:
- este bazata pe respingere, furie, ura, rusine, regret, ciuda, invidie – intr-un cuvant, sentimente negative
- daca nu este sustinuta de credinta – este doar un gand frumos, emis de minte dar rupt de suflet si lipsit de energia necesara materializarii
- daca ea face rau cuiva sau contravine dorintelor altcuiva – adica intampina rezistenta energetica din partea unei persoane ce isi doreste contrariul
- daca este straina de destinul nostru – adica, nu are un loc in viata noastra, nu are viitor, nu face parte dintr-un “program” de destin si este doar o inchipuire
 -daca nu simtim ca meritam acel lucru si ca este posibil si perfect legitima implinire acelei dorinte – cu alte cuvinte nu trebuie sa ne simtim exagerati, rusinati, impostori, pentru dorinta noastra (daca noua ne e jena de ceea ce dorim nu vom furniza energie pentru materializare)     

Acum stau si ma gindesc daca e  vorba despre o atractie universala sau totusi de psihologie?

     ,Daca universal nu e decit o pulsatie ritmica de expansiune si contractare,atunci e cosmar.(N.Steinhardt)

Realitate la alt nivel...


Stau si ma gindesc dar totusi nu-mi pot da seama…e realitatea pe care noi nu o putem vedea si intelege sau e doar fantezia bogata a autorului..?!?
Daca asculti atent aceasta piesa te iau fiorii(pe mine m-au luat..)deoarece s-a exprimat intr-un mod mai murdar- nu neaparat pervers. Daca e asta realitatea pe care o traieste imi pare rau pentru el si totusi….il invidiez! De ce?? Pentru ca as dori sa traiesc macar o ora ceea ce traieste el, nimic mai mult…
Si totusi ramin raman la idea ce e Genial felul  in care s-a exprimat daca totusi e imaginatia lui,pentru ca
nu toti pot gindi astfel la virsta de 14 ani…(atunci cind a scris piesa) .
,,Cum le-a fost oamenilor vorba asa le-a fost si viata.’’(Seneca)
V-am pupat(^,^)